Projekt ekoSMART

EkoSMART – Strateški projekt za razvoj aplikacij interneta stvari, telemedicine, aktivnega življenja, mobilnosti in prometa nudi izzive za nekaj najboljših študentov. Začnemo 15. 9. 2016, prijavite se danes.

26 partnerjev, med drugim Univerza v Ljubljani, Univerzitetni klinični center, Telekom Slovenije, ISKRA, Cosylab, Marand, Špica International, Alpineon in drugi vodilni izvozniki imamo nalogo razviti naslednjo generacijo pametnega mesta, podprtega z IKT in multimedijo.

V ekipi imamo prostor za izjemne, kreativne in motivirane študente, ki želijo delati z najnovejšimi tehnologijami in MakerLab okoljem, se izkazati pred vodilnimi slovenskimi podjetji in sodelovati pri nastanku konkretnih pilotnih rešitev.

Projekt EkoSmart je pomemben. Prispeval bo h krepitvi varnosti interneta stvari, razvoju rešitev za podporo zdravju in dobremu počutju, nastanku novih sistemom za nadzor in upravljanje prometa ter zagotavljanju dobre uporabniške izkušnje naslednje generacija aplikacij.

Ta izziv ni za vsakogar. Vendar tisti, ki si ga upate sprejeti, boste pridobili nepogrešljive praktične izkušnje, spoznali zanimive ljudi in postali del enega izmed devetih projektov, ki bodo krojili prihodnost Slovenije.

Pišite na delo@ltfe.org in nam sporočite, zakaj naj izberemo ravno vas.

0 Komentarji

Komentirajte

Oddaj komentar.

Dodaj odgovor