Najbolj kul teden v letu!

OpenLab je zate tudi letos pripravil festival Open Week. Tekom celega tedna se bo pri nas zvrstilo mnogo zanimivih dogodkov. Četrtek in petek začnemo tudi z izvajanjem novih rednih tedenskih delavnic.

Festival je seveda namenjen vsem, ki jih zanimajo nove inovativne tehnologije s področja interneta stvari, pametnih prostorov, multimedije, video produkcije, fotografije in še in še!

PON 22.11.2021 ob 17:00
Digitalni marketing in šport – primer uspešne kariere
Milan Nedović
Milan uspešno že vrsto let združuje dve karieri. Ena je povezana z mednarodno košarko, druga pa s spletnim marketingom. Več nam bo pa predstavil kar sam.
 
TOR 23.11.2021 ob 17:00
Podcast: Na multimediji digitalni svet stoji – odudeleženca do mentorja
Luka Pasinović, Matej Aleksov
Luko video produkcija zanima in veseli že odkar pomni. V OpenLabu se je pri mentorju Domnu tudi precej naučil, kaj hitro pa se je v profesionalnem svetu preizkusil tudi sam. Kako se loteva svojega dela in kako mu gre, pa bo povedal v pogovoru z našim izurjenim govorcem Matejem.
 
SRE 24.11.2021 ob 15:00
Colibri je poletel iz OpenLaba
Predstavitev dosežkov in načrtov za delo
Kaj smo v lanskem letu naredili? Kaj še bomo letos? Kaj pa prihodnje leto? Pridruži se nam. Izveš čisto vse, kar pa ne, pa lahko vprašaš.
 
ČET 25.11.2021 ob 17:00
Pričetek delavnic Internet stvari Colibri Air
Marko Kukar, Tina Perko, Martin Ristič, Matevž Zebec
Internet stvari je vseokrog nas. Kako ga uporabljati? Kaj sploh so tiste “stvari”, ki jih priklapljamo v splet? Kaj lahko vse z njimi dosežemo? Pridruži se nam na prvi delavnici Internet stvari, kjer se bomo vse leto ukvarjali s sitemom Colibri Air.
 
PET 26.11.2021 ob 16:30
Pričetek delavnic Multimedija in video produkcija
Domen Dolenc
Multimedija je zelo širok pojem. Če pa dodamo zraven še video produkcijo, dobimo zelo veliko širino. Vsak teden po 3 ure. Do konca šolskega leta. Polno zanimivih delavnic in aktivnosti. Snemali bomo filme in delali risanke.

Če imaš kakšno vprašanje ga lahko nasloviš preko kontaktne strani ali na info@openlab.si.

Obišči Open Week in vse bo postalo jasno! 🙂

 

Udeležba na Zoomu