OpenLab

O NAS

OpenLab ni navaden prostor v Kranju. Če si želite razširiti obzorje in imate ideje za projekte – mi lahko pomagamo.

OpenLab je več kot samo prostor na Koroški 19, to so tudi ljudje, ki v njem delujejo, se zabavajo in širijo svoje znanje. Pot od preprostega udeleženca do aktivnega člana je lahko ena sama dobra ideja, ki jo pošljete po elektronski pošti – od tod odprtost. Laboratorij pa zato, ker je poleg zabave pomembno tudi ustvarjati kaj novega. Ustvarjalno bomo zlagali slike, črke, animacije, video ter programsko kodo in čipe v nove uporabne izdelke. Kdo ve, kaj nastane?

OpenLab

MENTORJI

Marko Kukar

Marko Kukar

Marko je študent tretjega letnika elektrotehnike. Zanima ga področje Internet of Things in spletne aplikacije, v prostem času pa rad igra videoigre.

Matevž Zebec

Matevž Zebec

Matevž je študent tretjega letnika elektrotehnike in se v študijskem in obštudijskem času ukvarja z informacijsko komunikacijskimi tehnologijami. V prostem času pa rad prime za izvijač in »šraufa« svoj server.

Tina Perko

Tina Perko

Tina je absolventka študija elektrotehnike, v OpenLabu pa bo pomagala pri Arduino projektih. V prostem času se rada druži s prijateljicami in sprehodi v naravi.

MARK BREZNIK

MARK BREZNIK

Mark Breznik je študent prvega letnika magisterija na Naravoslovnotehniški falulteti Univerze v Ljubljani. V prostem času se ukvarja s fotografijo in glasbo, poleg tega pa občasno pripravi kakšno delavnico v OpenLabu. Zanima ga vse kar je v povezavi s sliko in zvokom, svoje znanje pa z veseljem deli naprej tudi mlajšim generacijam.

Martin Ristič

Martin Ristič

Martin obiskuje 4. letnik Pedagoške fakultete. V OpenLabu je ta trenutek najbolj na IKT oddelku in poučevanju le tega. V prostem času je košarkarski sodnik, poleg tega pa se uči novih znanj na področju IKT, ter serverjev, saj ga to zelo zanima.

Matej Aleksov

Matej Aleksov

Matej Aleksov je študent prvega letnika Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. V svojem prostem času se ukvarja z dizajnom in fotografijo, rad pa poprime tudi za mikrofon in odvodi epizodo podcasta Ljudska pamet.

Anže Krejan

Anže Krejan

Anže je študent drugega letnika fakultete za elektrotehniko, najbolj pa ga zanimajo mikrokrmilniki in njihovo vodenje. V prostem času rad hodi v hribe in na sončne vzhode s prijatelji.